Angel Hair Chocolate (Andělská čokoláda)
Angel Hair Chocolate (Andělská čokoláda)
Vyzkoušejte nový trend v oblasti čokolád. Tady je recept na výbornou plněnou Andělskou čokoládu!
Počet porcí: 1 tabulka
Ingredience
- 200 g mléčná čokoláda
- 100 g Pismaniye
- 1 lžička máslo
- 1 lžička med
- špetka mořská sůl, (volitelně)
libovolné na ozdobu: nasekané pistácie nebo lískové oříšky na posypání, potravinářské barvy, jedlé třpytky, jedlé květiny
Kuchyňské vybavení (může se hodit)
forma na čokoládu
Jak na to
- Ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě opatrně rozehřejte čokoládu s máslem a medem, dokud nebude hladká.
- Do menší formy nebo na pečicí papír nalijte tenkou vrstvu rozpuštěné čokolády.
- Rozdrobte Pismaniye na menší kousky a rovnoměrně je nasypte na čokoládu.
- Přelijte zbytkem čokolády, aby Pismaniye bylo částečně zakryté.
- Posypte nasekanými pistáciemi nebo jinými oříšky a případně přidejte špetku mořské soli. Můžete také použít jedlé květiny, třpytky nebo třeba udělat cákance nebo čáry pomocí čokolády obarvené potravinářským barvivem.
- Nechte ztuhnout v lednici alespoň hodinu, poté nakrájejte na kousky a podávejte.
Poznámky
Zajímá vás více o Andělské čokoládě? Mrkněte na článek Angel Hair Chocolate – andělská čokoláda – nový trend a recept
Zkoušeli jste recept?Označte mě @bruneta_v_kuchyni_blog nebo přidejte tag #receptypodlebrunety
Angel Hair Chocolate (Andělská čokoláda)
Vyzkoušejte nový trend v oblasti čokolád. Tady je recept na výbornou plněnou Andělskou čokoládu!
Počet porcí: 1 tabulka
Ingredience
- 200 g mléčná čokoláda
- 100 g Pismaniye
- 1 lžička máslo
- 1 lžička med
- špetka mořská sůl, (volitelně)
libovolné na ozdobu: nasekané pistácie nebo lískové oříšky na posypání, potravinářské barvy, jedlé třpytky, jedlé květiny
Kuchyňské vybavení (může se hodit)
forma na čokoládu
Jak na to
- Ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě opatrně rozehřejte čokoládu s máslem a medem, dokud nebude hladká.
- Do menší formy nebo na pečicí papír nalijte tenkou vrstvu rozpuštěné čokolády.
- Rozdrobte Pismaniye na menší kousky a rovnoměrně je nasypte na čokoládu.
- Přelijte zbytkem čokolády, aby Pismaniye bylo částečně zakryté.
- Posypte nasekanými pistáciemi nebo jinými oříšky a případně přidejte špetku mořské soli. Můžete také použít jedlé květiny, třpytky nebo třeba udělat cákance nebo čáry pomocí čokolády obarvené potravinářským barvivem.
- Nechte ztuhnout v lednici alespoň hodinu, poté nakrájejte na kousky a podávejte.
Poznámky
Zajímá vás více o Andělské čokoládě? Mrkněte na článek Angel Hair Chocolate – andělská čokoláda – nový trend a recept
Zkoušeli jste recept?Označte mě @bruneta_v_kuchyni_blog nebo přidejte tag #receptypodlebrunety