Angel Hair Chocolate (Andělská čokoláda)

Angel Hair Chocolate (Andělská čokoláda)

Vyzkoušejte nový trend v oblasti čokolád. Tady je recept na výbornou plněnou Andělskou čokoládu!
5 zatím 1 hodnocení
Čas přípravy15 minuty
odpočinek v lednici1 hodina
Čas celkem1 hodina 15 minuty
Počet porcí: 1 tabulka
Chod: dezerty a pečení
Typ jídla: čokoláda
Národní kuchyně: turecká
Obtížnost: snadné

Ingredience

  • 200 g mléčná čokoláda
  • 100 g Pismaniye
  • 1 lžička máslo
  • 1 lžička med
  • špetka mořská sůl, (volitelně)
libovolné na ozdobu: nasekané pistácie nebo lískové oříšky na posypání, potravinářské barvy, jedlé třpytky, jedlé květiny

Kuchyňské vybavení (může se hodit)

forma na čokoládu

Jak na to

  • Ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě opatrně rozehřejte čokoládu s máslem a medem, dokud nebude hladká.
  • Do menší formy nebo na pečicí papír nalijte tenkou vrstvu rozpuštěné čokolády.
  • Rozdrobte Pismaniye na menší kousky a rovnoměrně je nasypte na čokoládu.
  • Přelijte zbytkem čokolády, aby Pismaniye bylo částečně zakryté.
  • Posypte nasekanými pistáciemi nebo jinými oříšky a případně přidejte špetku mořské soli. Můžete také použít jedlé květiny, třpytky nebo třeba udělat cákance nebo čáry pomocí čokolády obarvené potravinářským barvivem.
  • Nechte ztuhnout v lednici alespoň hodinu, poté nakrájejte na kousky a podávejte.

Poznámky

Zajímá vás více o Andělské čokoládě? Mrkněte na článek Angel Hair Chocolate – andělská čokoláda – nový trend a recept
Zkoušeli jste recept?Označte mě @bruneta_v_kuchyni_blog nebo přidejte tag #receptypodlebrunety
andělská čokoláda, čokoláda, dubajská čokoláda, virální recepty

Angel Hair Chocolate (Andělská čokoláda)

Vyzkoušejte nový trend v oblasti čokolád. Tady je recept na výbornou plněnou Andělskou čokoládu!
5 zatím 1 hodnocení
Čas přípravy15 minuty
odpočinek v lednici1 hodina
Čas celkem1 hodina 15 minuty
Počet porcí: 1 tabulka
Chod: dezerty a pečení
Typ jídla: čokoláda
Národní kuchyně: turecká
Obtížnost: snadné

Ingredience

  • 200 g mléčná čokoláda
  • 100 g Pismaniye
  • 1 lžička máslo
  • 1 lžička med
  • špetka mořská sůl, (volitelně)
libovolné na ozdobu: nasekané pistácie nebo lískové oříšky na posypání, potravinářské barvy, jedlé třpytky, jedlé květiny

Kuchyňské vybavení (může se hodit)

forma na čokoládu

Jak na to

  • Ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě opatrně rozehřejte čokoládu s máslem a medem, dokud nebude hladká.
  • Do menší formy nebo na pečicí papír nalijte tenkou vrstvu rozpuštěné čokolády.
  • Rozdrobte Pismaniye na menší kousky a rovnoměrně je nasypte na čokoládu.
  • Přelijte zbytkem čokolády, aby Pismaniye bylo částečně zakryté.
  • Posypte nasekanými pistáciemi nebo jinými oříšky a případně přidejte špetku mořské soli. Můžete také použít jedlé květiny, třpytky nebo třeba udělat cákance nebo čáry pomocí čokolády obarvené potravinářským barvivem.
  • Nechte ztuhnout v lednici alespoň hodinu, poté nakrájejte na kousky a podávejte.

Poznámky

Zajímá vás více o Andělské čokoládě? Mrkněte na článek Angel Hair Chocolate – andělská čokoláda – nový trend a recept
Zkoušeli jste recept?Označte mě @bruneta_v_kuchyni_blog nebo přidejte tag #receptypodlebrunety
andělská čokoláda, čokoláda, dubajská čokoláda, virální recepty