Grilovací marináda z coly

Grilovací marináda z coly

Voňavá marináda, která z každého grilovaného masa udělá šťavnatý požitek!
5 od 2 hodnocení
Čas přípravy1 minute
Čas vaření/pečení5 minuty
Čas celkem6 minuty
Počet porcí: 1 sklenice
Chod: ochucovadla
Typ jídla: bez masa, dipy, zálivky a marinády
Národní kuchyně: americká
Obtížnost: snadné, velmi snadné
Příležitost: grilování, párty a oslavy, večer s přáteli

Ingredience

  • 2 lžíce med
  • 5 lžic kečup
  • 4 lžíce worcestrová omáčka
  • 4 lžíce hořčice
  • 1 lžíce jablečný ocet
  • trocha Coca-Cola
  • chilli, (nepovinné)

Jak na to

  • V hrnci smícháme med, kečup, worchester, hořčici, jablečný ocet a Coca-Colu. Celou směs pomalu zahřejeme na plotně.
  • Vše důkladně promícháme, aby nebyly v marinádě hrudky a necháme projít varem. Pokud máte raději pikantnější marinády, můžete přidat trochu chilli podle chuti. Takto připravenou marinádu odstavíme z plotny a necháme vychladnout.

Nutriční hodnoty

Kalorie: 144kcal | Sacharidy: 35g | Bílkoviny: 0.3g | Tuky: 0.2g | Nasycené mastné kyseliny: 0.01g | Vláknina: 0.2g | Cukr: 34g | Vápník: 10mg
Zkoušeli jste recept?Označte mě @brunetavkuchyni nebo přidejte tag #receptypodlebrunety
párty u bazénu, základní recepty